Τώρα είναι Τρί Φεβ 20, 2018 3:31 pmΑυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 Δημοσίευση ] 
Κανόνες χρήσης του forum και δημοσίευσης αναρτήσεων 
Συγγραφέας Μήνυμα
Admin
Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιαν 03, 2012 9:39 pm
Δημοσιεύσεις: 11686
Ευχαριστησε: 411 φορες
Τον ειπαν ευχαριστω: 222 φορες
Share on FacebookShare on TwitterShare on TuentiShare on DiggShare on DeliciousShare on TumblrShare on Google+
 ! Προσοχή
Αυτή η ανακοίνωση σχεδιάστηκε για να διευκρινίσει τις υποχρεώσεις των μελών εδώ στο forum. Δεν υποκαθιστά ούτε ακυρώνει τους όρους λειτουργίας που αποδεχτήκατε με την εγγραφή σας ,αλλά απλά λειτουργεί συμπληρωματικά δίδοντας πιο λεπτομερείς οδηγίες για την απρόσκοπτη λειτουργία του καναλιού επικοινωνίας.


 ! Προσοχή
Αυτοί οι κανόνες μπορούν να αλλαχθούν, επεξεργασθούν, και να προστεθούν άλλοι ανά πάσα στιγμή. Είναι δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι για αλλαγές.
 ! Προσοχή
Οι κανόνες έχουν εφαρμογεί από την ημέρα που δημοσιεύονται και έχουν αναδρομική ισχύ. Αναρτήσεις/θέματα που παραβαίνουν τους κανόνες και έχουν δημοσιευθεί πριν από την δημοσίευση/αλλαγή κάποιο κανόνα, θα διορθώνονται.


- To forum δεν φέρει καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο των εγγραφόμενων που αποστέλλονται από τα μέλη. Το περιεχόμενο των εγγραφών αντιπροσωπεύει και χαρακτηρίζει αποκλειστικά τον αποστολέα τους και δεν εκφράζει τη γνώμη των διαχειριστών ή των άλλων χρηστών . Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα και την δυνατότητα μέσω μηνύματος να επικοινωνεί με τους διαχειριστές του forum και έτσι να εκφράσει τα παράπονα του, όταν νομίζει ότι θίγεται προσωπικά από κάποια εγγραφή κειμένου, οποιουδήποτε μέλους.

- Η αποστολή υλικού στην σελίδα, όπως :
Άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο η με πορνογραφικό προσανατολισμό, που εξυπηρετεί την τρομοκρατία καθώς και εθνικιστικών, ρατσιστικών και ξενοφοβικών μηνυμάτων,
Απειλητικό, συκοφαντικό, απεχθές η υβριστικό προς τα άλλα μέλη,
Παράνομου λογισμικού ή υποκείμενο σε copyright,
Περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού καθώς και η προσβολή των Θείων
και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή δεν έχει θέση στην σελίδα.

- Κάθε μέλος της σελίδας δικαιούται να έχει στην κατοχή του μοναχά έναν λογαριασμό.

- Η αποκλειστική χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ γραμμάτων δεν είναι επιθυμητή.

- Η διάδοση ψευδών ειδήσεων ή η δημιουργία θεμάτων με τίτλο που παραπλανεί τους χρήστες σε σχέση με το περιεχόμενο του μηνύματος που ακολουθεί να μην γίνεται.

- Η άσκοπη δημιουργία θεμάτων χωρίς την πρότερη έρευνα για ήδη υπάρχουσες απαντήσεις στο υπόψη θέμα να αποφεύγεται.

- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων με τέτοιο περιεχόμενο που έχουν σαν σκοπό να θίξουν κατά οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα του άλλου.

- Στα θέματα που συζητιούνται στο forum, πρέπει να αποφεύγουμε το φανατισμό. Οι τοποθετήσεις που δείχνουν γνώση του θέματος, είναι χρήσιμες, ενώ οι τοποθετήσεις που έχουν τη λογική "Έτσι είναι γιατί το λέω εγώ..." θεωρούνται κακή συμπεριφορά και δε γίνονται αποδεκτές.

- Στο forum, τα μέλη μας έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, αρκεί να μη χρησιμοποιούν επιθετικές εκφράσεις, ύβρεις και ειρωνεία στο λόγο τους. Όλοι έχουν το δικαίωμα γνώμης, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους και των "πτυχίων" τους.

- Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα διάφορων ηλικιών και με διαφορετικές γνώσεις και εμπειρία. Γι' αυτό, θα ήταν συνετό να έχετε υπομονή σε περίπτωση που κάποια απορία σας φανεί "κουτή" ή "παιδιάστικη".

- Οι συζητήσεις σε άλλη γλώσσα πέρα από την ελληνική δεν είναι επιθυμητή(ακόμη και η χρήση των greeklish). Επιτρέπεται η μεμονωμένη χρήση λέξεων/προτάσεων σε ξένη γλώσσα όταν εξυπηρετούν ορολογία .

- Η ανάρτηση και δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων (τηλέφωνα, διευθύνσεις, ονοματεπώνυμα) των άλλων μελών χωρίς την δική τους συναίνεση απαγορεύεται.

- Επίσης δεν επιτρέπεται να διαφημίζονται websites εκτός και αν είναι προσωπικά ή βοηθούν κάποιο μέλος να βρει κάτι το συγκεκριμένο.

- Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ δια μέσου της σελίδας.

- Κάθε χρήστης της σελίδας, μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την 'υπογραφή' του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 500 χαρακτήρες και μπορούν να περιέχουν links μόνο προς την προσωπική του σελίδα. Απαγορεύονται τα links σε εμπορικές σελίδες, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών της σελίδας.

- Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή e-mail. Σε περίπτωση όπου συνεχίζεται η καταπάτηση των κανονισμών θα γίνεται η διαγραφή των παραβατών χρηστών στην σελίδα.

- Τελικώς συμφωνείτε ότι ο webmaster και οι διαχειριστές της σελίδας έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θεματική Ενότητα.

- Όλα τα μέλη πρέπει να αναφέρουν και να αναγραφούν πάντα τις πηγές των θεμάτων τους, αν τα θέματα η οι φωτο δεν είναι αποκλειστικά δικά τους

- Το όνομα χρήστη (user name) και το avatar που τα μέλη επιλέγουν για χρήση στο forum και στο site, πρέπει να μην είναι προκλητικά και να μην προσβάλλουν κατά κανένα τρόπο τα υπόλοιπα μέλη. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν οποιοδήποτε προσβλητικό user name ή avatar.

- Ελέγξτε το μήνυμά σας για τυχόν λάθη που ίσως αλλοιώνουν το νόημά του. ΜΗΝ κάνετε συμπληρωματικά μηνύματα για να αλλάξετε κάτι που σας ξέφυγε. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Επεξεργασία" για να διορθώσετε το μήνυμά σας.

- Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε, καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών λογαριασμών δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του συγκεκριμένου κανόνα θα αποκλείονται από το forum (ban).

- Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλο site ή από κάποια άλλη πηγή, πρέπει να αναφέρετε την πηγή του κειμένου και να δίνετε link προς αυτή.

- Ο τρόπος αντιμετώπισης οποιασδήποτε παράβασης των κανόνων του forum είναι πάντα στη διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών του και εξαρτάται από τη βαρύτητα του παραπτώματος.

- Λογαριασμοί, που είναι αχρησιμοποίητοι, για διάστημα περισσότερο ενός χρόνου, υπόκεινται σε καθεστώς εκκαθάρισης. Ο λογαριασμός, θα απενεργοποιείτε και θα μπορεί να επανενεργοποιηθεί μόνο κατόπιν αιτήματος (μέσω email) του συγκεκριμένου μέλους.

Πρωτόκολλο δημιουργίας posts
- Αποφύγετε την δημιουργία thread με θέμα ίδιο με ήδη υπάρχον thread. Κάντε "αναζήτηση" για να ελέγξετε ότι δεν υπάρχει ήδη thread με θέμα ίδιο με αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.
- Αποφύγετε την δημιουργία πολλαπλών posts. Μπορείτε σε ένα post να κάνετε περισσότερα του ενός "αποσπάσματα" από posts άλλων χρηστών (προκειμένου να απαντήσετε ή να σχολιάσετε πολλούς μαζί) καθώς και να χρησιμοποιήσετε την "επεξεργασία" για να διορθώσετε ένα post σας αντί να φτιάξετε καινούριο.
- Παρακαλούμε ξαναδιαβάστε το post που έχετε δημιουργήσει για την αποφυγή λαθών. Το post σας θα διαβαστεί από πολλά μέλη και θα πρέπει να είναι κατανοητό.
- Όταν κάνετε "απόσπασμα" κάποιο άλλο post, χρησιμοποιείστε μόνον το τμήμα του post στο οποίο θέλετε να απαντήσετε ή να σχολιάσετε. Δεν χρειάζεται να βάλετε ολόκληρο το post. Κατ' αυτόν τον τρόπο γίνεται και οικονομία χώρου και οι συμπαίκτες σας μπορούν να διαβάσουν το δικό σας post πιο εύκολα.
- Για την αποφυγή επανάληψης των ίδιων επιχειρημάτων παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο το thread πριν απαντήσετε.
- Παρακαλούμε επιλέξτε κατάλληλο τίτλο πριν την δημιουργία ενός thread. Παρακαλούμε αποφύγετε την χρήση ημιτελών ή "προκλητικών προσοχής" τίτλων διότι θεωρούνται ανεπιθύμητοι.
- Παρακαλούμε πριν δημιουργήστε ένα νέο thread σιγουρευτείτε ότι το έχετε αναρτήσει στην σωστή περιοχή του forum, ώστε να μην χρειαστεί οι διαχειριστές να το μετακινήσουν αργότερα. Επίσης σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε σωστά τους κανονισμούς που υπάρχουν σε κάποιες υποκατηγορίες του forum. Παρακαλούμε να τους διαβάστε πριν κάνετε ανάρτηση του thread.
- Προσπαθήστε στα κείμενα σας, να είστε περιεκτικοί και να μην πλατιάζεται, δημιουργώντας μεγάλα κείμενα, τα οποία κουράζουν και πολλές φορές τα άλλα μέλη αποφεύγουν να διαβάζουν τελικά.
- Αν σε μία ανάρτηση, εμπεριέχονται και σχόλια τα οποία είναι άσχετα με το θέμα, όπου έγινε η δημοσίευση, ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα, να σβήσει τα εκτός θέματος σχόλια ή ακόμα και ολόκληρη την ανάρτηση, αν δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός.

_________________
Ο χειμώνας έρχεται...
Εικόνα
Κανόνες Λειτουργίας - Ανάρτηση Φωτογραφιών - BBCodes - Αποποίηση Ευθυνών


Τρί Ιαν 03, 2012 9:39 pm
Προφίλ WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις   [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε:  
POWERED_BY

All copyrights reserved for Fugazigr.com. (2012)

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com