Τώρα είναι Πέμ Φεβ 22, 2018 8:49 pm

Σχετικά με το Forum...


Το FUGAZI είναι ένα στρατιώτικο αρτικόλεξο το οποίο σημαίνει: "Fucked-up, Got Ambushed, Zipped-In". Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί στρατιώτες κατά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όταν ήθελαν να περιγράψουν μια πολύ άσχημη κατάσταση η οποία προέκυψε, λόγω όχι σωστής προετοιμασίας ή υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων των ιδίων.

Άλλα συνώνυμα:
  • TARFUN: Things Are Really Fucked Up Now
  • FUBAR: Fucked Up Beyond All Recognition

Με απλά λόγια, όταν σου συμβεί κάτι που δεν το περίμενες γιατί δεν είχες προετοιμαστεί και η κατάσταση είναι πολύ χάλια. H έκφραση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε κατάσταση θέλετε. Δεν είναι όμως, η πιο αρμόζουσα, η παρούσα οικονομική (και όχι μόνο) κατάσταση που βρισκόμαστε; Μήπως δεν πιαστήκαμε ανοργάνωτοι και απροετοίμαστοι; Άλλες περιπτώσεις είναι σίγουρα αυτές των φυσικών φαινομένων. Πάρτε για παράδειγμα τον σεισμό της Ιαπωνίας την 11 Μαρτίου 2011.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει αυτή η στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα έρθει και πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι και οργανωμένοι. Όσο πιο καλά προετοιμασμένος είναι κανείς τόσες πιο πολλές πιθανότητες έχει για να επιβιώσει. Και αυτό το blog είναι ακριβώς για αυτό. Για να μάθουμε πράγματα που θα μας διευκολύνουν ή και ακόμα σώσουν, όταν χρειαστεί.

Ετσι αρχικά φτιάχτηκε το blog του Fugazi. Με προσωπικές αναρτήσεις και θέματα πάνω στην αυτάρκεια και την επιβίωση. Ένα blog, όμως αποτελεί μονόδρομο τρόπο επικοινωνίας και αυτό φαίνεται και από την έλλειψη σχολίων. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να μιλάει/γράφει ένας και να διαβάζουν οι υπόλοιποι. Σκοπός είναι να υπάρχει μια επικοινωνία μεταξύ μας, πάνω στα σοβαρά θέματα που μας αφορούν. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε το forum. Ώστε να υπάρχει επικοινωνία από όλους για όλους. Να παραθαίτει ο καθένας ελεύθερα τις απόψεις του, τις εμπειρίες του, τις συμβουλές του. Γιατί κανείς δεν είναι ικανός να τα ξέρει όλα.

H συμμετοχή στο forum είναι ελεύθερη. Το να συμμετέχει κάποιος εδώ, είναι καλό για όλους, καθώς έτσι μεταδίδεται η γνώση και η εμπειρία του καθενός μας. Όλοι είμαστε μαθητές σε αυτή την ζωή και συνέχεια μαθαίνουμε...

Μετάβαση σε:  
cron
POWERED_BY

All copyrights reserved for Fugazigr.com. (2012)

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com